ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Кожен раз під час відвідування вебсайту, перегляду веб-сторінок, завантаження інформації та отримання від нас інформації електронною поштою (наприклад, брошури) у відповідь на ваші запити, за допомогою автоматизованих засобів ми отримаємо деякі дані з вашого пристрою та про те, як ви використовуєте наш веб-сайт . Ми також можемо використовувати піксельні теги та файли cookie, які можуть переноситися у файл cookie вашого пристрою, залежно від його типу. Детальна інформації про ці файли наведена нижче. Отримана інформація допомагає нам покращувати наш сайт для всіх відвідувачів та постійно вдосконалюватись, щоб інформація на наших сторінках могла оновлюватися та залишатися актуальною та корисною для вас.


Дані про пристрої


Дані про пристрої, які збирають наші веб-сайти, включають наступну інформацію:


  • Технічна інформація, ваше доменне ім’я в Інтернеті (це може бути ваш Інтернет-постачальник послуг, наприклад, BT, Sky, TalkTalk або ваше місце роботи) та адреса Інтернет-протоколу (IP), що використовується для підключення вашого пристрою до Інтернету, ваша інформація про вхід , тип та версія браузера (наприклад, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox), тип вашого пристрою, налаштування часового поясу, типи та версії плагінів браузера, операційна система (наприклад, Windows 10, macOS) та платформа;

  • Інформація про ваш візит (включаючи повний Уніфікований Локатор ресурсів (URL), посилання для переходу на, через та з наших веб-сайтів (включаючи дату та час); продукти, які ви переглядали або шукали; час відгуку сторінки; помилки завантаження; тривалість відвідувань певних сторінок, скільки та які сторінки ви відвідуєте під час "сеансу" на нашому веб-сайті та скільки часу ви знаходилися на сайті, а також інформацію про взаємодію сторінок (наприклад, прокрутка, натискання та перехід).

  • Ми можемо отримати інформацію про вас, якщо ви використовуєте будь-який з інших веб-сайтів, з якими ми працюємо, або послуги, які ми надаємо. Ми працюємо з третіми сторонами (включаючи, наприклад, ділових партнерів, субпідрядників у технічних, платіжних та курєрськіх послугах, організаціями, що надають послуги з підтримки аутентифікації або при виявленні шахрайства, рекламні мережі, аналітичні компанії та постачальників пошукової інформації, агенцій кредитної інформації) та можемо отримувати інформацію про вас від них.


Піксельні теги

Ми можемо використовувати "піксельні теги". Це невеликі графічні файли, які дозволяють нам контролювати використання наших веб-сайтів. Піксельний тег може збирати таку інформацію, як IP-адреса (Інтернет-протокол) комп'ютера, який завантажив сторінку, на якій з'являється тег; URL-адреса (Уніфікований локатор ресурсів) сторінки, на якій з’являється піксельний тег; час перегляду сторінки, що містить тег; тип браузера, який отримав піксельний тег; та ідентифікаційний номер будь-якого файлу cookie на комп'ютері, раніше розміщеному на цьому сервері. Під час спілкування з вами електронною поштою, що підтримує HTML, ми можемо використовувати технологію "зондування формату", яка дозволяє піксельним тегам повідомляти нас, чи отримали ви та чи відкрили наш електронний лист.

 

Файли Cookie

Файл cookie - це текстовий рядок інформації, який веб-сайт передає файлу cookie браузера на жорсткому диску вашого комп'ютера, щоб веб-сайт міг запам'ятати, хто ви є. Файли cookie можуть допомогти веб-сайту впорядкувати вміст, щоб швидше відповідати вашим інтересам - більшість основних веб-сайтів використовують файли cookie. Окремі файли cookie не можуть використовуватися для вашої ідентифікації.

Файли cookie, як правило, містять ім'я домену, з якого походить файл cookie; "термін експлуатації" файлу cookie; та значення, як правило - це випадково згенероване унікальне число.

На цьому сайті ми використовуємо да типи файлів cookie:



  • Сеансові файли cookie - це тимчасові файли cookie, які залишаються у файлі cookie вашого браузера, поки ви не залишите сайт.

  • Постійні файли cookie, які зберігаються у файлі cookie вашого браузера набагато довше (хоча як довго буде залежати від терміну служби певного файлу cookie).


Як на цьому веб-сайті використовуються файли cookie та яка інформація збирається.

Використовуються сеансові файли сookie:


  • Щоб дозволити вам переносити інформацію на сторінках нашого сайту та уникати необхідності повторного введення інформації.

  • В рамках процесу реєстрації, щоб ви могли отримати доступ до збереженої інформації.

Використовуються постійні файли сookie:


  • Щоб допомогти нам визнати вас унікальним відвідувачем (за номером ви не можете бути особисто ідентифікованим ), коли ви повертаєтесь на наш веб-сайт. **

  • **Щоб ми могли налаштувати вміст або рекламу відповідно до ваших інтересів, або уникати неодноразового показу одних і тих самих рекламних оголошень.

  • Скласти анонімну, узагальнену статистику, яка дозволяє нам зрозуміти, як користувачі використовують наш сайт, та допомагає нам покращити його структуру.Таким чином, ми не можемо ідентифікувати вас особисто.

Щоб дізнатися більше загальної інформації про файли cookie та як ними керувати, відвідайте сторінку www.aboutcookies.org

Далі наведено перелік основних файлів cookie, якими ми користуємось, і для чого ми їх використовуємо.

Веб-маяки

Деякі наші веб-сторінки можуть містити електронні зображення, відомі як веб-маяки (іноді відомі як чіткі gifs), які дозволяють нам рахувати користувачів, які відвідали ці сторінки. Веб-маяки збирають лише обмежену інформацію, яка включає номер файлу cookie; час та дату перегляду сторінки; та опис сторінки, на якій знаходиться веб-маяк. Ми також можемо мати веб-маяки, розміщені сторонніми рекламодавцями. Ці маяки не несуть ніякої особистої інформації. Вони використовуються лише для відстеження ефективності певної кампанії.

Управління файлами сookie - Відключення, включення та видалення файлів cookie

Ви можете приймати або відхиляти файли cookie, змінюючи налаштування у своєму браузері. Однак ви, можливо, не зможете використовувати всі інтерактивні функції нашого сайту, якщо файли cookie відключені. Вказівки щодо того, як перевірити чи файли cookie увімкнено, наведені нижче:
 

Як встановити та налаштувати файли cookie для браузера, який ви використовуєте

Як керувати файлами cookie в Internet Explorer:

Налаштування файлів cookie у більшості версій Internet Explorer можна знайти, натиснувши опцію інструменти, а потім вкладку конфіденційність.

Як керувати файлами cookie в Microsoft Edge

Параметри файлів cookie в Microsoft Edge можна знайти, натиснувши опцію Додатково, а потім піктограму Налаштування.

Як керувати файлами cookie в Firefox

Налаштування файлів cookie у Firefox знаходяться на панелі конфіденційності вікна "Параметри". Інформацію про ці налаштування див.у вікні Параметри - Панель конфіденційності.

Як керувати файлами cookie в Chrome

Натисність на іконку гайкового ключа на панелі інструментів, виберіть налаштування,натистіть пункт назви вкладки, натисніть на налаштування вмісту в розділі конфіденційності.

Як керувати файлами cookie в Opera

Ви можете керувати файлами cookie в Opera, натиснувши Налаштування, потім Параметри, потім Додатково та нарешті файли cookie.

Як керувати файлами cookie в Safari

Виберіть Safari, потім налаштування та пункт безпека. Потім ви зможете вказати, коли Safari повинен приймати файли cookie.

Щоб керувати файлами cookie на своєму мобільному телефоні

Будь ласка, зверніться до ваших інструкцій або керівництва.
 

Видалення файлів cookie

Ви можете легко видалити будь-які файли cookie, які були встановлені в папці cookie вашого браузера. Наприклад, якщо ви використовуєте Microsoft Windows Explorer:
Відкрийте вкладку 'Windows Explorer'
Натисність на кнопку 'Пошук' на панелі інструтментів
введіть "cookie" в рядок пошуку у вікні 'Папки та файли'
Виберіть 'Мій компьютер' в боксі 'Перегляд'
Натисніть 'Пошук'
Двічі натисніть на знайдених папках
'Виберіть' будь-який файл cookie
Натисніть кнопку "Видалити" на клавіатурі
Якщо ви не використовуєте Microsoft Windows Explorer, вам слід вибрати "cookies" у функції "Довідка" для отримання інформації про те, де знайти папку cookie.
 

Ваш вибір

У вас є вибір щодо того, чи надавати доступ до цієї інформації зі свого пристрою чи ні. Наприклад, дані про місцезнаходження, залежно від характеру вашого пристрою, можуть бути включені або вимкнені. Більшість мобільних пристроїв надають користувачам можливість відключити послуги геолокації. Часто ці елементи управління розташовані в меню налаштувань пристрою. Якщо у вас є запитання про те, як відключити послуги геолокації вашого пристрою, радимо звернутися до свого мобільного оператора або виробника пристрою
Повідомлення про права

На виконання вимог Закону України „Про захист персональних даних” повідомляємо, що персональні дані про Вас стають складовою частиною баз персональних даних Виробника, частиною бази даних «Клієнти Ягуар» ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд», надалі – Компанія, а також частиною бази даних Офіційних Дилерів Компанії (надалі – Дилери);

Метою отримання Ваших персональних даних є необхідність забезпечення в майбутньому реалізації прав та обов’язків як Ваших, так і Виробника, Компанії та Дилерів, що випливають із Закону України „Про захист персональних даних”, інших актів законодавства, укладеного з Вами договору чи ініційованого Вами правочину.

Повідомляємо, що Закон України „Про захист персональних даних” наділяє Вас правами, що дозволяють Вам:

1) знати про місцезнаходження вищевказаної бази персональних даних Виробника, Компанії та Дилерів, яка містить персональні дані про Вас, її призначення та найменування, місцезнаходження Виробника, Компанії, Дилерів які є володільцями цієї бази, та місцезнаходження розпорядника цієї бази, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у базі персональних даних;

3) на доступ до Ваших персональних даних, що містяться у вказаних базах персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених Законом;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних Компанією, Дилерами, Виробником та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) захищати Ваші персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також захищати від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Вважаємо за необхідне повідомити Вам також, що персональні дані про Вас можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або в зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин між нами чи сферах інших відносин, що складатимуться відповідно до чинного законодавства та/або умов договорів, укладених відповідно до закону, інших правочинів, і зокрема


- податковим органам;
 
- органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки Компанії, Дилерів або реалізуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з Компанією, Дилерами відповідно до чинного законодавства;
 
- іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Вас, як споживача, Виробника, Компанії та Дилерів, як володільців бази, до якої входять Ваші персональні дані.

Порівняйте моделі
Додайте аж до трьох моделей до порівняння
Створити свій Jaguar
Використовуйте конфігуратор для створення Вашого ідеального Jaguar
Завантажити брошуру
Переглянути та завантажити останні брошури Jaguar
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Jaguar